Нова Година в Истанбул

» Топ оферти

exc 80 679 big295 лв


Тип екскурзия: Екскурзия
Вид транспорт: Автобусна екскурзия
Дестинация: Турция
Категории екскурзии: Автобусни екскурзии - новогодишни
Град: Истанбул

Програма

Екскурзията включва 3 нощувки и разглеждане забележителностите на Истанбул и Одрин. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотел 3 звезди, централно разположен в старата част на Истанбул.

29.12.2013 – 07:00 ч. - отпътуване от София - от автогара "Сердика" - бивш "Трафик Маркет" (между Централна жп гара София и Централна автогара София). Качването в автобуса започва в 06:30 ч. 09.00 ч. - спирка в Пловдив пред хотел "Тримонциум", 10.30 ч. – спирка в Хасково – автогарата (за клиентите, които биха желали да се качат от двата града). Отпътуване към Истанбул. По пътя разглеждане на Одрин: Селимие джамия, строена от Мимар Синан през XVI в., българските църкви „Св. Георги" и „Св. Св. Константин и Елена". Продължаване към Истанбул. Настаняване в хотела. Нощувка.

30.12.2013 – Закуска. Пешеходна обиколка на европейската стара част на Истанбул с местен екскурзовод на български език: Синята джамия, пл. „Хиподрума", църквата „Св. София" (отвън), стария султански дворец Топ Капъ (отвън). Следобед – свободно време. Възможност за посещение на двореца Топ Капъ и на църквата „Св. София" - с доплащане 15 лв + такси за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва беседа с екскурзовод на български по време на визитата, таксите за вход в двореца и в църквата, които са по 25 турски лири, се заплащат на място, посещението се организира при минимум 15 участника. Нощувка.

31.12.2013 – Закуска. Панорамна обиколка на Истанбул: мостовете над Златния Рог, двореца Долмабахче, новата европейска част, преминаване в Азиатската част на града по въжения мост над Босфора, престой в Йеди тепе, откъдето се открива прекрасна панорама. Следобед - свободно време. Възможност за посещение на новия султански дворец "Долмабахче" - с доплащане 15 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва транспорт с автобус и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в двореца, която е 30 турски лири, се плаща на място, посещението се организира при минимум 15 участника. Вечерта – празнична новогодишна вечеря на кораб, плаващ по Босфора или в ресторант с богато меню, напитки и програма с ориенталски танци и жива музика (с доплащане). Нощувка.

01.01.2014 – Късна закуска. Около обяд отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София.

29.12.2013 - 01.01.2014

ЦЕНА на човек в двойна или тройна стая: 295 лв.

Цена за деца и младежи до 11 г. в стая с 2-ма възр. - 265 лв.
Цена за деца и младежи до 11 г. в стая с 1 възр. – 279 лв.
Доплащане за единична стая – 95 лв.
Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 99 лв.

Цената включва:

  • Транспорт с луксозен автобус
  • Съответния брой нощувки със закуски
  • Водач-придружител от туроператора
  • Екскурзоводско обслужване

Цената не включва:

  • Новогодишна вечеря
  • Факултативни екскурзии
  • Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.
  • Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден)

Fiesta-logo

SB-GH-logo

Iglika